FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

nlp dołšcz do Instytutu na Facebooku
Patterny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum NLP Strona Główna -> Relacje i związki, Wychowanie dzieci z NLP -> Behawiorystyka relacji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Michał Sikorski

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 3:31 pm    Temat postu: Patterny Odpowiedz z cytatem

Witam,
wypisujcie tutaj patterny a la Ross Jeffries, ale tylko te, które przetestowaliście w praktyce.

Oto kilka moich, mogą zainspirować Cię do tworzenia właśnych.

Pattern I
Oczy

Wydaje mi się, że lubisz przeglądać się w oczach pewnych ludzi (przybliżasz swoją twarz do jej i patrzysz jej głęboko w oczy), bo wtedy możesz zobaczyć swoje odbicie w zupełnie innym głębokim, duchowym formacie. Możesz czuć te piękne cechy, których nie widziałaś nigdy wcześniej i słyszeć ten głos, który lubisz słuchać najbardziej.

Pattern II
Coś mojego w Tobie

Zastanawia mnie co takiego musi w tobie być co ja mam (subtelnie kotwiczysz na krocze), że w tylu rzeczach się zgadzamy.

Pattern III
Bluzeczka

Wiesz, widziałem ostatnio, ładną bluzeczkę i od razu pomyślałem, że bardzo dobrze by na tobie leżała (kotwiczysz na siebie). Jak ja, miałem kiedyś jedną bluzę, o której powiedziała mi pewna zaufana osoba(kotwica na siebie), to na prawde dobrze czułem się będąc w niej (kotwica na nią). Twisted Evil
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Tomasz Polak

PostWysłany: Wto Mar 25, 2008 7:57 pm    Temat postu: Re: Patterny Odpowiedz z cytatem

Michał Sikorski napisał:
(...) to na prawde dobrze czułem się będąc w niej (kotwica na nią). Twisted Evil

To jest wyjątkowo dobra kotwica... i instalacja, jeśli spojrzysz na tę dwuznaczność szerzej Wink
Michał Sikorski

PostWysłany: Nie Sie 03, 2008 8:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tomku zwróć uwagę też na to:
Cytat:
...bardzo dobrze by na tobie leżała. Jak ja...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum NLP Strona Główna -> Relacje i związki, Wychowanie dzieci z NLP -> Behawiorystyka relacji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: