|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Michał Sikorski
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 3:31 pm Temat postu: Patterny |
|
|
Witam,
wypisujcie tutaj patterny a la Ross Jeffries, ale tylko te, które przetestowaliście w praktyce.
Oto kilka moich, mogą zainspirować Cię do tworzenia właśnych.
Pattern I
Oczy
Wydaje mi się, że lubisz przeglądać się w oczach pewnych ludzi (przybliżasz swoją twarz do jej i patrzysz jej głęboko w oczy), bo wtedy możesz zobaczyć swoje odbicie w zupełnie innym głębokim, duchowym formacie. Możesz czuć te piękne cechy, których nie widziałaś nigdy wcześniej i słyszeć ten głos, który lubisz słuchać najbardziej.
Pattern II
Coś mojego w Tobie
Zastanawia mnie co takiego musi w tobie być co ja mam (subtelnie kotwiczysz na krocze), że w tylu rzeczach się zgadzamy.
Pattern III
Bluzeczka
Wiesz, widziałem ostatnio, ładną bluzeczkę i od razu pomyślałem, że bardzo dobrze by na tobie leżała (kotwiczysz na siebie). Jak ja, miałem kiedyś jedną bluzę, o której powiedziała mi pewna zaufana osoba(kotwica na siebie), to na prawde dobrze czułem się będąc w niej (kotwica na nią).  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomasz Polak
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 7:57 pm Temat postu: Re: Patterny |
|
|
| Michał Sikorski napisał: | (...) to na prawde dobrze czułem się będąc w niej (kotwica na nią).  |
To jest wyjątkowo dobra kotwica... i instalacja, jeśli spojrzysz na tę dwuznaczność szerzej  _________________ "To, co leży za nami i przed nami, jest niczym w porównaniu z tym, co leży w nas"
Ralph Waldo Emerson |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michał Sikorski
|
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Tomku zwróć uwagę też na to:
| Cytat: | | ...bardzo dobrze by na tobie leżała. Jak ja... |